Een wijze van lev/zen (1969)

 


 

versogewoon

Bron

R.A. Cornets de Groot, ‘Een wijze van lev/zen’, Mouette Press, Oxford 1969, p. 1-36.
Een verhalend essay van een tijdgenoot van Poot, Feith en Gagarin. [Met een Nawoord en Aantekeningen, beide door de schrijver, achterin]. Met een originele houtsnede door Hanns H. Heidenheim, (voorin), en een illustratie in de tekst (het begin van de Julia door Rhijnvis Feith verbeeld in een strip) door Faber Heeresma. [Met voorts 3 afbeeldingen en met een foto van R.A. Cornets de Groot in gezelschap van een fotomodel door Hendrik Jan Koldewey op de titelpagina en op de voorzijde van het omslag]. [Eerder, met coupures, in: Komma, 4e jrg., nr. 2 (feb 1968), p. 8-49]. [Opgenomen, maar zonder Aantekeningen, in: R.A. Cornets de Groot, Contraterrein, Den Haag, Rotterdam, 1971, p. 67-104].
Mouette Press, Oxford, juli (mei) 1969, Nawoord gedateerd Zonnewende 1968, 36 blz., oplage 333, waarvan 12 gebonden, genummerd I-XII, en 26 aangeduid door de letters A-Z, 13,5 x 21,5cm.

Algemene opmerkingen

Dit bestand biedt twee weergaven in facsimile van Een wijze van lev/zen van R.A. Cornets de Groot uit 1969; daarnaast een herziene versie in html.

Klik hier voor een weergave in facsimile in het Verzameld werk.
Klik hier voor een (afdrukbare en beter leesbare) pdf-versie van het facsimile.
Klik hier voor een gecorrigeerde en ingekorte versie in de bundel Contraterrein.

Plaats een reactie