Start » 11e jaargang (‘79-‘80) » Wie houdt van vluggertjes?

Wie houdt van vluggertjes?

 

Bron: Informatief Bulletin (‘Gele vellen’), Lodewijk Makeblijde College, Rijswijk (Z-H), 11e jrg., nr. 1, augustus 1979.

Het plan bestaat om op de maandag vóor de herfstvakantie een ‘snelschaaktoernooi’ te doen plaats vinden. Als non-playing captain zal optreden Leo Peters, die tevens de horeca-bedrijvigheden voor zijn rekening zal nemen.
Een inleggeld van de deelnemers, teneinde aantrekkelijke prijzen in het vooruitzicht te kunnen stellen, wordt wel verwacht.
Speeltijd zal wsch. zijn 5 minuten per partij. Wij hopen op deelname van onze schaaknestor, Grand Maître W. Hertoghs, onze geliefde Nona, de matvlechter Haas, het combinatorisch talent Verschuur, de ex-kampioen van Nederlands Oost-Indië, Van der Garde, de praatjesmaker Rijnbeek en ondergrondse kampioen van het Verre Zuiden, Van Lier, de watervlugge Verbakel, de graag verliezende Cornets en ieder die met de houtjes om kan gaan op de 64 velden van eer.

BE/CN

Bridge

Het bridge-comité roept deelnemers op voor een tournooi op de eerste vrijdag na de herfstvakantie. De lekkernijen zullen ongetwijfeld weer verzorgd worden door Emma, de prijzen door Cor en Piet. De inleggelden worden na afloop vastgesteld.
Inschrijving geschiedt t.z.t. op het prikbord. Het tournooi zal plaats hebben onder het patronaatschap van de heer Streng, voor wie wij een balkonnetje hebben gebouwd, opdat hij zijn mening over het bridge op het L.M.C. aan de belangstellenden kond kan doen.

LD/CN

»

Reageren

U kunt deze HTML-tags gebruiken.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

%d bloggers like this: