Gebruiksaanwijzing

De site is verdeeld in twee afdelingen. In het linkermenu staan koppelingen naar het primaire werk; in het rechtermenu staan koppelingen naar de blogbiografie in wording. Het linkermenu is statisch; het rechtermenu is dynamisch; het verandert naarmate er nieuwe afleveringen van de blogbiografie worden geplaatst en gebruikers daarop reageren.

De belangrijkste navigatiemiddelen zijn de bibliografie annex sitemap, de auteursindex, het zoekvenster rechtsboven en de knoppen Vorige en Volgende bovenaan elke pagina en elk bericht.
De belangrijkste oriëntatiemiddelen zijn het ‘broodkruimelspoor’ (met de >> tekens) bovenaan elke pagina, en in het geval van pagina’s uit het primaire werk een inspringing in het linkermenu, waarbij de betreffende pagina oranje wordt weergegeven.

Voor werk dat op Indië/Indonesië betrekking heeft is onderaan in het linkermenu een apart menu samengesteld.

Reageren kan op zowel de teksten uit het primaire werk als op berichten.

Voor vragen aan de samensteller/biograaf gebruikt u het contactformulier.

Lezers worden van harte uitgenodigd zich te abonneren op de blogbiografie! U krijgt dan via de Google-dienst Feedburner per e-mail of via uw newsreader een bericht wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt.
Aanmelden kan hier, vergeet niet op de bevestigingsmail van Feedburner te reageren; daarna treedt het abonnement pas in werking.

Ook via Facebook kunt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe berichten en faits divers; volg de pagina via deze link.

Plaats een reactie