Informatief bulletin

 

Bron: Informatief Bulletin (‘Gele vellen’), Lodewijk Makeblijde College, Rijswijk (Z-H), 5e jrg., ongedateerd (april/mei 1974).

WAARIN de fractie een terugblik geeft en een blik in de toekomst werpt: zoals een fractie trouwens ook behoort te doen. Vandaar dat er twee blijven zitten. Met de vernieuwde mogen we zeker zo blij zijn als met de oude. Weshalve Robin zijn opgewektheid tegenwoordig niet onder stoelen of banken steekt.

Waarin HS twee bestuursvergaderingen verslaat in haar machtig interessante betoogstijl.1 Slaat u dus geen letter over van dit fraais, u dient er ten slotte een menselijk belang mee, al is het maar het uwe.

Waarin GA zijn hart lucht over het toneelwezen en een stuk veroorzaakt heeft, waarin hij integendeel het eigen belang terzijde stelt. Toch die verslagen lezen, Jan!

Waarin Verstappen iets moois uitlegt, wsch. tevergeefs, als men het mij vraagt – dus vraagt u het mij maar liever niet – want sinds wanneer legt men kunst eigenlijk uit?

Waarin de vlaggestok op passende wijze gehuldigd wordt.

En waarin Bos in een allerfraaist handschrift, dat navolging verdient, behartigenswaardige zaken aan de orde stelt.

CN


  1. Een terugkerende formulering in Cornets de Groots werk; zie Wynia, verdediger van zuiver ras en Intieme optiek, p. 23. []

Plaats een reactie